Jouw persoonlijke Google Ads coach.

Heb je de basis van Google Ads onder controle en ben jij toe aan een verdiepingsslag? Of ben je simpelweg op zoek naar een Google Ads specialist waarmee je kunt sparren op niveau? Ik sta voor je klaar!

Hexagon licht geel

Google Ads sparringspartner & coach.

Je bent al een geruime tijd bezig met Google Ads en de basis heb je inmiddels haarfijn onder de knie. Je navigeert als Speedy Gonzales door het Google Ads interface, de Google Ads Editor ken je op je duim en nieuwe campagnes schud je zo uit je mouw.

Je merkt alleen dat je tegen een plafond aanloopt. Je wilt de volgende stap maken als Google Ads specialist. Je zoekt bevestiging en wilt graag af en toe kunnen sparren op niveau.

Herken je dit? Dan zijn mijn unieke 1-op-1 coaching sessies een uitkomst. Boek een gratis sessie waarbij je kunt ondervinden hoe ik jou kan helpen bij jouw uitdaging.

Herken je dit?

Ervaringen van Google Ads specialisten.

Tevreden klant over Google Ads Coaching door PPC Mastery

Pieter Bastiaansen

Google Ads specialist

” Ik zou je aanbevelen bij andere specialisten. Enerzijds omdat jouw kennisniveau super is en anderzijds omdat je buitengewoon goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. “

Klant van PPC Mastery die Google Ads Coaching heeft afgenomen

Nathan Hintzbergen

Google Ads specialist

” Bob is een zeer professionele Google Ads specialist, waar ik terecht kan met al mijn vragen. Hij denkt pro-actief mee, waarbij hij het beoogde resultaat niet uit het oog verliest. Zeker een aanrader. “

Bob Meijer, Google Ads Coach met meer dan 8 jaar ervaring

Bob Meijer.

Google Ads coach.

Ik heb ruim 8 jaar ervaring en aan meer dan 100 Google Ads accounts mogen werken. Naast PPC Mastery run ik mijn eigen Google Ads bureau. Hiermee help ik andere ondernemers het maximale uit Google Ads te halen. Ik heb fantastische klanten en ben op dit moment verantwoordelijk voor € 450.000 per maand aan ad spend.

Als Google Ads coach help ik gevorderde adverteerders het maximale uit zichzelf én uit hun campagnes te halen. Als jouw persoonlijke mentor help ik jou bij het behalen van je doelen. We bepalen je focus, maken een concreet actieplan én we sparren over problemen, uitdagingen en kansen. Eenmalig óf structureel.

Veelgestelde vragen.

Is een Google Ads coach wat voor mij?

Als je op zoek bent naar iemand die jouw rol als Google Ads specialist gaat overnemen, waarschijnlijk niet. Ben je op zoek naar iemand die samen met jou de volgende stap wil maken, dan waarschijnlijk wel! Boek een vrijblijvende sessie en ontdek wat ik voor je kan betekenen.

Waarom is coaching zo'n goed idee?

Ik merk dat er veel Google Ads adverteerders zijn die tussen wal en schip hangen. Zij zijn de basis voorbij en hebben niemand om zich aan op te kunnen trekken. Door een coach in te schakelen kun je eindelijk een verdiepingsslag maken én krijg je antwoord op al je prangende vragen.

Wat komt er allemaal aan bod?

De 1-op-1 coachingsessies worden afgestemd op jouw huidige kennisniveau van Google Ads. Natuurlijk kijken we voornamelijk naar jouw specifieke wensen. We maken gezamenlijk een leerplan die aansluit bij jouw situatie.

Hoe lang duurt een Google Ads coaching traject?

Ik werk niet met contracten. Als je een heel specifiek vraagstuk hebt dat je opgelost wilt hebben, kan het met één sessie al gedaan zijn. Wil je doorlopende ondersteuning? Dan kun je ervoor kiezen om jezelf doorlopend te laten coachen voor maximale impact.

Ben je benieuwd of een Google Ads coach iets voor jou is?

Twijfel je of een Google Ads coach iets voor jou is? Laten we vrijblijvend kennismaken. Het gesprek is 100% inhoudelijk en aan het eind van het gesprek krijg je geen sales pitch.

Ben je benieuwd of een Google Ads coach iets voor jou is?

Twijfel je of een Google Ads coach iets voor jou is? Laten we vrijblijvend kennismaken. Het gesprek is 100% inhoudelijk en aan het eind van het gesprek krijg je geen sales pitch.

Google Ads coach.

Werk je al een langere tijd met Google Ads en wil je een volgende stap maken als het gaat om jouw kennis over Google Ads? Wil je nog meer rendement uit jouw campagnes te halen en jouw kennisniveau naar een hoger level tillen? Maar je merkt dat je tegen een plafond aan loopt en dat je reguliere Google Ads trainingen ontgroeit bent. Als persoonlijke Google Ads coach help ik jou om door te groeien als Google Ads specialist. Samen bepalen we focus, sparren we over de uitdagingen en de kansen die we tegenkomen in jouw account(s).

Hulp nodig met Google Ads?​

Benieuwd of ik jou kan helpen met je Google Ads vraagstukken? Meld je aan voor een gratis eerste sessie met mij om jouw leerdoelen en Google Ads uitdagingen te bespreken. Zo kun jij  bepalen of een Google Ads coaching sessie wat voor jou is, zonder dat je vast zit aan maandelijkse kosten of een grote investering.

Over jouw persoonlijke coach.

Mijn naam is Bob Meijer en ik ben een ervaren Google Ads specialist met ruim 8 jaar ervaring in het vak. Als echte specialist help ik bedrijven en ondernemers het maximale uit hun Google Ads campagnes te halen. Dit doe ik enerzijds met mijn eigen Google Ads bureau en anderzijds bied ik SEA trainingen, Google Ads cursussen en 1-op-1 coaching sessies aan voor iedereen die zelf aan de knoppen wilt draaien. En juist deze combinatie werkt voor ideaal. Want door zelf nog iedere dag aan de knoppen te draaien blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zijn mijn trainingen altijd up-to-date.

Waarom 1-op-1 sessies?

Zelf heb ik het al vaak meegemaakt dat ik naar een training ging met meerdere collega’s en dat ik de helft van de informatie al wist. Super frustrerend en zonde van je tijd. En vaak merk je gewoon dat ze de training al vaker hebben geven en dat de training niet op jouw wensen en niveau is afgestemd. Zonde van je tijd dus. Met mijn 1-op-1 Google Ads Coaching sessie werken we doelgericht en met focus aan de door jou opgestelde leerdoelen. Zo gaan we allebei kostbaar om met onze tijd. De voordelen van een 1-op-1 Google Ads coach:

  1. Je bepaalt zelf jouw leerdoelen en dus de inhoud van onze coaching sessies
  2. Je werkt gefocust en bespaart daardoor tijd ten opzichte van gestandaardiseerde cursussen
  3. En tijd is geld dus ook financieel is een 1-op-1 traject uiteindelijk voordeliger
  4. We passen de kennis direct toe in jouw account(s), waardoor je vrijwel direct resultaat kun behalen

Waarom een Google Ads coach?

Advertenties in Google zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een marketingstrategie. Het platform kan zeer succesvol zijn, mits deze uiteraard goed wordt ingezet. Online worden er verschillende Google Ads en SEA cursussen aangeboden, maar deze zijn vaak ingericht voor iedereen die net begint of willen beginnen met Google Ads. Als Google Ads Specialist met 1 of meer jaar ervaring val je eigenlijk tussen wal en schip. Met mijn 1-op-1 Google Ads coach sessies help ik jou en andere gevorderde specialisten om een volgende stap te bereiken binnen Google Ads. Tijdens de Google Ads coaching sessies werken we aan jouw persoonlijke leerdoelen en gaan we samen aan de slag in jouw account. Je krijgt bij mij dus geen algemene cursus, maar we bepalen samen de inhoud van jouw sessie(s). Je kunt eenmalig of structureel met mij sparren. De keuze is aan jou!